Iti place ce cumperi?

De multe ori cand merg la cumparaturi sunt entuziasmata la maxim. Ma pregatesc din timp, imi fac in gand lista cu noile achizitii si chem intariri, ca altfel nu se poate. Ma imbrac, ma machiez, imi iau banutii si am pornit la drum. Strabat magazinele cap coada. Pana imi sare ceva in ochi. Intru in cabina, probez, imi place de mor tinuta aia, asa ca merg la casa si o platesc. Mai departe. Acelasi procedeu. Pantofi, poseta, produse de make-up, curele si altele.
 
Dupa o zi intreaga de shopping, odata ajunsa acasa, urmeaza etapa de probat. Si odata cu ea incep si nervii. Parca nimic din ce mi-am cumparat in urma cu cateva ore nu imi mai place. Habar nu am cum se face dar mereu patesc asa. Incep sa cred ca am o problema cu shoppingul in sine. Culmea ca daca primesc o haina cadou aia imi place tot timpul. Nu expira placutul asta dupa doua ore. Exact asa mi-am cumpar anul trecut niste platforme, si le-am purtat fix de doua ori. In magazin mi-au placut la nebunie, insa o data ajunsa acasa, nush ce m-a apucat dar parca nu le-as fi purtat. Cu toate asta, am zis hai sa le port ca nu degeaba am dat atatia bani pe ele. Anul asta le zic pas, fiindca nu prea ma vad catarata pe calapoade cu burta la gura. Nu as vrea sa pup asfaltul.
 
Oare doar mie mi se intampla chestii din astea? Sunt eu mai ciudata de felul meu? Rar pot spune ca mi-am cumparat ceva si sa imi placa o lunga perioada de timp.