Ai in plan sa construiesti spatii verzi care sa fie pe placul tau?

Orice lucru de pe lumea asta, pana sa ajunga la o forma finala, in fata ochilor nostri, trebuie sa treaca printr-o faza de proiectare si construire. Asa se intampla si cu spatiile verzi. Intai exista niste proiectari, apoi se trece la construire spatii verzi. Eco Garden Construct, firma specializata in amenajarea, intretinerea si proiectarea de spatii verzi din Cluj, imprejurimi si din Bucuresti, ofera la acest moment cele mai bune servicii pentru faza de construire spatii verzi.

Eco Garden Construct va proiecteaza in primul rand sistemele de racire in functie de destinatie si suprafata la cele mai bune preturi. Apoi, in procesul de construire spatii verzi, firma va poate oferi consultanta si poate proiecta sisteme de degivrare, foarte bune iarna cand de abia te mai tii pe aleile alunecoase sau patineaza masina pe rampe si parcari inghetate. La fel de importante sunt si sistemele de irigatii si drenaj, fara de care plantele si gazonul nu au cum sa reziste in timp. Ele pot fi proiectate de Eco Garden Construct, care se ocupa si de intretinerea lor. Tot firma de amenajari spatii verzi se ocupa si de proiectarea elementelor de decor, stancariilor, ochiurilor de apa, piscinelor, aleilor si locurilor de joaca sau sistemelor electrice exterior. In procesul de construire spatii verzi, Eco Garden Construct se foloseste de proiectarea 2D si 3D pentru a demonstra clientului cum va arata spatiul verde dupa terminarea tuturor lucrarilor contractate. In prima faza se merge la fata locului, se iau probe de sol, de tot felul, se analizeaza locul si modul in care poate fi folosit spatiul, se combina parerea clientului cu serviciile oferite de firma, se fac propuneri de posibile idei de amenajare si construire. In urmatoarea faza se realizeaza proiectul lucrarii, schita, apoi, la final se aproba de catre client designul si se stabileste pretul final al lucrarii.

In acest fel, apeland la serviciile Eco Garden Construct, spatiul verde pe care l-ati visat dintotdeauna sa-l aveti poate deveni realitate mai repede decat v-ati fi asteptat. Firma poate amenaja, intretine, proiecta si lucrari aflate pe domeniul public, respectand aceleasi standarde inalte de calitate ca si in cazul persoanelor fizice.