Munca ta online va fi mai simpla cu un laptop Asus ROG G750

Indiferent ca vorbim despre oameni de afaceri, studenti, elevi, profesori, ingineri, toti au nevoie pentru lucrul mai eficient de un laptop performant si stabil. Daca acum cativa ani, un laptop putea fi cumparat doar de cei cu foarte multi bani, astazi, oricine poate avea un laptop la un pret bun, accesibil si se poate bucura de functiile sale uimitoare. De la laptopturile care cantareau cateva kilograme si nu incapeau in genti s-a ajuns astazi la laptopuri subtiri, usoare, foarte performante, fara hard disk, cu SSD-uri si capacitati de stocare de peste 1 terabyte.

Modelul Asus ROG G750 este un exemplu de laptop de ultima generatie cu performante notabile, accesibil ca pret si cu functionalitate extinsa, ideal pentru oricine are nevoie de un sistem portabil de calitate. Cu un ecran de 17.3 inch si display LED Backlit IPS, laptopul celor de la Asus are rezolutie de 1920x1080, un procesor de la Intel, Core I7-4710HQ si o frecventa de 2.5Ghz. Desi memoria cache e destul de micuta, de doar 6MB, exista patru nuclee Haswell, memorie de 24GB si capacitate de stocare pe HDD si SSD de 1TB, plus inca 256GB extensie. Laptopul Asus ROG G750 poate citi si scrie Blu Ray-uri gratie unitatii optice de ultima generatie, filmele sunt redate de pe Blu-Ray cu o fidelitate foarte mare gratie placii video nVidia GeForce GTX 980M, cu memorie dedicata de 4GB GDDR5. Este ideal pentru gameri, pentru ca poate functiona chiar si pe baterie mult timp-are 8 celule si putere de 6000 mAh, are conectivitate completa prin Bluetooth 4.0, Wireless, are LAN, HDMI, sloturi pentru orice tip de card modern.

Difuzoarele si microfonul incorporat permit o redare audio la o calitate imbunatita, speciala pentru o experienta de gaming perfecta. Asus ROG G750 are un ecran perfect calibrat si cu unghiuri de vizualizare a imaginii redate pe ecran destul de largi, exista amplificator audio pentru sesiunile de gaming cu casti de calitate, tastatura este iluminata, este alfanumerica, full size.

La toate aceste caracteristici se adauga si touchpad-ul foarte util si calibrat, care poate inlocui la nevoie mouse-ul cu fir. Per total, laptopul e bun si pentru utilizatorii incepatori si pentru cei avansati, pretul de vanzare este pentru oricine, performantele incadrandu-se in limite normale.